Hejsan !
 
Sjukdommarna cirkulerar i familjen. Nu är det åter igen Melkers tur att bli sjuk :/ snorig och hostig ! Skit också! Men vi får hoppas att han blir frisk som en nötkärna när han blir äldre ;)
 
Helgen har spenderats i Svappis för hela vår familj. Magnus och Melker har varit hemma hos svärisarna och jag har jobbat på hemtjänsten :) Bra med extra klirr i kassan inför sommaren och semestern.
 
Har även köpt en stringhylla på loppis och FÅTT en (den på bilden) av Magnus farbror Thomas :) Kan ni förstå vilken lycka. Och den var i så fint skick också. Så nu har jag bestämt att den jag köpte på loppis som även var lite skabbigare får hamna i Melkers rum, vars det inte är lika synligt. Och den fina ska vi ha i v-rummet :)
 
Eftersom att vi har så bra timing med födelsedagarna i vår familj (Magnus 24 maj, Jag 2 juni & Melker 25 juli) så passade jag på att beställa Magnus present förra veckan. Så att inte alla utgifter kommer samtidigt :) Och då hittade jag även denna houdini jacka till Melker :) Som i vanliga fall är apdyr, men som nu var på rea. De säger att dem är jätte bra och varma och den kommer att passa utmärkt till hösten och kylan :)
 
 
Min fina stringhylla med svarta sidor och tre hyllplan :)